Dozator manual sucuri naturale, cu refrigerare

Recomandat pentru uz comercial moderat, are system propriu de refrigerare.

More details

EmaVend - 2M_Basic

Nou

Pentru Partenerii Orangefresh acest automat profesional de servit sucuri naturale imbuteliate in Bag In Box este pus la dispozitie in regim de comodat gratuit!
595,00 lei

595,00 lei per bucata

Descriere

Acest dozator mentine temperatura in interior cu maxim 10 grade C mai jos decat temperatura ambianta, dar nu mai jos de 12 grade C.

Poate acomoda 2 sortimente de suc imbuteliat la Bag in Box de maxim 5 litri fiecare, in total 10 litri de bautura.


Avantaje fata de alte dozatoare de sucuri:

1) poate livra sucuri naturale la pahar fara ca acestea sa se strice, timp de 1 luna de la desigilare

2) este perfect igienic si nu exista risc de contaminare a sucului livrat in pahar

3) nu pierdeti nici o picatura de suc, totul se extrage pana la ultima picatura

4) nu va bateti capul cu reciclarea ambalajelor - punga de Bag In Box ramane goala la sfarsit dupa ce a fost golita de suc, fara sa ocupe volum si cantareste doar cateva grame

De ce sucuri la BAG IN BOX? Pentru ca majoritatea producatorilor de sucuri naturale imbuteliaza bauturile lor naturale in pungi alimentare tip Bag In Box aseptice, de unica folosinta, in care sucurile se pastreaza vidate peste 1 an si dupa deschidere sistemul inteligent de supape permite servirea bauturilor timp de 1 luna, fara risc de stricare/contaminare si fara ca sucul sa aiba contact cu aerul.

Fata de restul dozatoarelor de sucuri racoritoare de pe piata, acest dozator profesional permite servirea de sucuri imbuteliate la BAG IN BOX, perfect igienic si aseptic si fara ca sucul natural sa se strice chiar si dupa 1 luna de la desigilarea Bag In Box-ului. Un suc cu adevarat natural fermenteaza in maxim 2 zile de la deshidere daca nu este ambalat in Bag In Box in vid. Acesta este principalul avantaj al distribuitoarelor noastre profesionale de sucuri natural si anume ca sucul natural NU are contact cu aerul si ramane cu acelasi gust si dupa o luna dupa ce a fost desigilat.

Al doilea mare avantaj este ca noi va asiguram o gama larga de sortimente de sucuri si bauturi naturale.

Daca doriti, asiguram si pahare de unica folosinta de calitate excelenta si capace pentru aceste pahare, a.i sa puteti livra sucuri naturale in regim "take-away".

 • Comentarii
 • Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieți-vă propria părere

  Dozator manual sucuri naturale, cu refrigerare

  Dozator manual sucuri naturale, cu refrigerare

  Recomandat pentru uz comercial moderat, are system propriu de refrigerare.

  Scrieți-vă propria părere