Dozator automat PROFESIONAL de sucuri naturale

Recomandat pentru uz comercial INTENS

Click aici sa vezi cum functioneaza

More details

EmaVend - 2JC_Black

Nou


Acest produs nu este in stoc
3 285,00 lei

Descriere

Partenerii Orangefresh pot primi in mod gratuit pentru folosinta dozatorul automat de bauturi si vor fi aprovizionati cu o gama larga de sucuri naturale, pahare, capace, etc in exclusivitate de catre noi.

Pentru a deveni partenerul nostru va trebuie o locatie buna, dorinta de a vinde sucuri naturale in aceea locatie si evident, trebuie sa ne  CONTACTATI.

Profitul tau poate fi si 5000 Lei/Luna

La un pret de 3,5 Lei/Pahar de suc natural si cu un cost de 2,4 lei vei castiga 1,1 Lei/Pahar.

La o vanzare de aproximativ 30 pahare de suc in fiecare zi, intr-o luna o sa vinzi cel putin 900 pahare de suc, adica minim 1000 lei/luna PROFIT.

La mai multe dozatoare, putem sa iti furnizam maxim 5 distribuitoare automate de bauturi + 10 sortimente diferite de sucuri naturale si asa poti sa ajungi cu usurinta sa castigi 5000 lei/luna, intr- singura locatie.


Avantaje fata de alte dozatoare de sucuri:

1) poate livra sucuri naturale la pahar fara ca acestea sa se strice, timp de 1 luna de la desigilare

2) este perfect igienic si nu exista risc de contaminare a sucului livrat in pahar

3) nu pierdeti nici o picatura de suc, totul se extrage pana la ultima picatura

4) nu va bateti capul cu reciclarea ambalajelor - punga de Bag In Box ramane goala la sfarsit dupa ce a fost golita de suc, fara sa ocupe volum si cantareste doar cateva grame

5) aveti controlul absolut al paharelor de suc vandute - nu intotdeauna serviti personal clientii, dar cu acest sistem veti avea evidenta exacta a sucurilor vandute de oamenii vostri, inclusiv data si ora exacta a vanzarilor astfel incat puteti elabora si strategii de marketing gen "Happy hour" cu promotii si discounturi.

De ce sucuri imbuteliate in BAG IN BOX? Pentru ca majoritatea producatorilor de sucuri naturale imbuteliaza bauturile lor naturale in pungi alimentare tip Bag In Box aseptice, de unica folosinta, in care sucurile se pastreaza vidate peste 1 an si dupa deschidere sistemul inteligent de supape permite servirea bauturilor timp de 1 luna, fara risc de stricare/contaminare si fara ca sucul sa aiba contact cu aerul.

Fata de restul dozatoarelor de sucuri racoritoare de pe piata, acest dozator profesional permite servirea de sucuri imbuteliate in BAG IN BOX perfect igienic si aseptic si fara ca sucul natural sa se strice chiar si dupa 1 luna de la desigilarea Bag In Box-ului. Un suc cu adevarat natural fermenteaza in maxim 2 zile de la deshidere daca nu este ambalat in Bag In Box vidat. Acesta este principalul avantaj al distribuitoarelor noastre profesionale de sucuri natural si anume ca sucul natural NU are contact cu aerul si ramane cu acelasi gust si dupa o luna dupa ce a fost desigilat.

Mai mult, nu pierdeti nici o picatura de suc pentru ca pompele peristaltice profesionale extrag pana la ultima picatura si o livreaza in paharul destinat clientilor vostri.

Al doilea mare avantaj este ca noi va asiguram o gama larga de sortimente de sucuri naturale pe care le testam independent de ce zice producatorul ca a pus in interior, ca sa fim siguri ca in acel ambalaj este cu adevarat ceea ce pretinde producatorul. mai mult, o gama mare de sucuri naturale si limonada naturala FARA ZAHAR sunt produse chiar de noi.

Daca doriti, asiguram si pahare de unica folosinta de calitate excelenta si capace pentru aceste pahare, a.i sa puteti livra sucuri naturale in regim "take-away".

DETALII TEHNICE distribuitor EmaVend:

 • Performante – 2 pompe peristaltice extrag lichidele din Bag In Box-uri pana la ultima picatura. Un pahar de suc de 200 de ml se extrage in mai putin de 20 de secunde;
 • Capacitate – 10 litri. 2 sortimente de suc x 5 litri/punga Bag-in-box
 • Dimensiuni (HxLxW): 45 cm x 32,5 cm x 36 cm
 • Temperatura de racire : 7 – 15 grade C. Racire realizata printr-un schimbator de caldura electronic si ecologic, functioneaza fara nici un zgomot, fara condens sau risc producere de gheata pe interior;
 • 2 Butoane de selectie sucuri:
  • Control electronic a cantitatii eliberate/ cantitate implicit configurata de 200 ml;
  • Configurare personalizata a cantitatii de suc eliberate;
 • Componente principale:
 • furtune antibacteriene certificate, prin care se previne fermentarea sucurilor naturale;
 • 2 pompe peristalitice
 • Schimbator de caldura electronic
 • Placa de baza
 • Control de la distanta, printr-o avansata solutie de telemetrie (interfata software de  monitorizare de la distanta este asigurata de SAS GRUP - www.sasgrup.ro)

FUNCTIONALITATI SPECIALE:

 • Sistem de monitorizare si control de la distanta (telemetrie):
  • monitorizare de la distanta si in timp real a: numarului de portii servite, aparitia unor defectiuni, deconectarea de la curent, etc. Sunt disponibile rapoarte in timp real sau istoric dar si alerte automate pe email/telefon mobil;
  • posibilitatea de oprire si/sau pornire de la distanta a distribuitorului de suc;
  • localizarea echipamentului pe harti digitale prin triangulatie GSM, independent de existenta unui GPS care poate fi adaugat optional, pentru o acuratete de cm a localizarii daca operati Echipamentul in exterior.

La aceste Automate de distribuit bauturi va asiguram servicii periodice de igienizare si va oferim peste 10 sortimente de sucuri naturale si limonada naturala.

 • Comentarii
 • Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieți-vă propria părere

  Dozator automat PROFESIONAL de sucuri naturale

  Dozator automat PROFESIONAL de sucuri naturale

  Recomandat pentru uz comercial INTENS

  Click aici sa vezi cum functioneaza

  Scrieți-vă propria părere