Beneficii

Pentru a devenii partenerul nostru va trebuie doar o locatie buna, dorinta de a vinde sucuri naturale in aceea locatie si evident, sa ne  CONTACTATI.

Profitul tau poate fi si 5000 Lei/Luna

La un pret de 3,5 Lei/Pahar de suc natural si cu un cost de 2,4 lei vei castiga 1,1 Lei/Pahar.

La o vanzare de aproximativ 30 pahare de suc in fiecare zi, intr-o luna o sa vinzi cel putin 900 pahare de suc, adica minim 1000 lei/luna PROFIT.

La mai multe dozatoare, primesti 10 sortimente de sucuri naturale si poti sa ajungi cu usurinta sa castigi 5000 lei/luna, intr- singura locatie.


Avantaje fata de alte dozatoare de sucuri:

1) poate livra sucuri naturale la pahar, fara ca acestea sa se strice timp de 1 luna de la desigilare

2) este perfect igienic si nu exista risc de contaminare a sucului livrat in pahar

3) nu pierdeti nici o picatura de suc, totul se extrage pana la ultima picatura

4) nu va bateti capul cu reciclarea ambalajelor - punga de Bag In Box ramane goala la sfarsit dupa ce a fost golita de suc, fara sa ocupe volum si cantareste doar cateva grame

5) aveti controlul absolut al paharelor de suc vandute - nu intotdeauna serviti personal clientii, cu acest sistem veti avea evidenta exacta a sucurilor vandute de oamenii vostri, inclusiv data si ora exacta a vanzarilor si astfel puteti elabora strategii de marketing gen "Happy hour" cu promotii si discounturi.

De ce sucuri la BAG IN BOX? Pentru ca majoritatea producatorilor de sucuri naturale imbuteliaza bauturile lor naturale in pungi alimentare tip Bag In Box aseptice de unica folosinta, in care sucurile se pastreaza vidate peste 1 an si dupa deschidere sistemul inteligent de supape permite servirea bauturilor timp de 1 luna, fara risc de stricare/contaminare si fara ca sucul sa aiba contact cu aerul.

Fata de restul dozatoarelor de sucuri racoritoare de pe piata, acest dozator profesional permite servirea de sucuri imbuteliate la BAG IN BOX, perfect igienic si aseptic si fara ca sucul natural sa se strice chiar si dupa 1 luna de la desigilarea Bag In Box-ului. Un suc cu adevarat natural fermenteaza in maxim 2 zile de la deshidere daca nu este ambalat la Bag In Box in vid, acesta este principalul avantaj al distribuitoarelor noastre profesionale de sucuri natural si anume ca sucul natural NU are contact cu aerul si ramane cu acelasi gust si 1 luna dupa ce a fost desigilat.

Mai mult, nu pierdeti nici o picatura de suc pentru ca pompele peristaltice profesionale extrag pana la ultima picatura si o livreaza in paharul destinat clientilor vostri.

Al doilea mare avantaj este ca noi va asiguram o gama larga de sortimente de sucuri naturale pe care le testam independent de ce zice producatorul ca a pus in interior, ca sa fim siguri ca in acel ambalaj este cu adevarat ceea ce pretinde producatorul. mai mult, o gama mare de sucuri naturale si limonada naturala FARA ZAHAR sunt produse chiar de noi.

Daca doriti, asiguram si pahare de unica folosinta de calitate excelenta si capace pentru aceste pahare, a.i sa puteti livra sucuri naturale in regim "take-away".